DRAFT AGENDA

MBNMS Conservation Working Group

Monday, April 9, 2012, 1pm-5pm Monterey Bay Aquarium Research Institute, Tank View Conference Room 7700 Sandholdt Road Moss Landing, CA 95039

Co-Chairs: Geoff Shester (Oceana) and Lauren Gilligan (Save Our Shores)

- 1. Introductions (1:00pm, 10 mins)
- 2. Welcoming new CWG members (1:10pm, 10 mins)
- 3. Announcements (1:20pm 10 mins)
- 4. Key items on SAC February 2012 Agenda, including Letter on National Marine Sanctuary Site Evaluation List (SEL) (1:30, 15 mins)
- 5. Forage species subgroup: Update on forage species white paper, RAP review, and strategy moving forward (1:45pm, 1 hour)
- 6. Break (2:45pm, 15 mins)
- 7. Benthic Habitat subgroup: Progress on draft proposal for modifications to EFH within MBNMS; discussion of key focus areas (3:00 pm, 1.25 hours)
- 8. Tasks and Preparation for April 19th SAC (4:15pm, 15 mins)
- 9. Discuss and delegate tasks: CWG website, external funding proposal (4:30pm, 15 mins)
- 10. Schedule and discuss next meeting (4:45pm, 15 mins)
- 11. Adjourn (5:00pm)