DRAFT AGENDA

MBNMS Conservation Working Group

Monday, February 12, 2014, 1:00pm-4:00pm Moss Landing Harbor Office 7881 Sandholdt Rd, Moss Landing, CA 95039

Chair: Geoff Shester (Oceana)
MBNMS Staff Lead: Karen Grimmer, Resource Protection Specialist

- 1. Introductions, Housekeeping, & Announcements (1:00pm- 30 mins) (including adoption of proposed 2014 CWG schedule)
- 2. Follow-up discussion of seismic testing and acoustic impacts issues and next steps in light of SAC and RAP feedback (1:30 pm 30 mins)
- 3. Presentation: "MBNMS Vessel Traffic Analysis 2009-2013 Report" by Karen Grimmer (2:00 pm 1 hour, including questions and discussion)
- 4. Update on next steps on Pacific leatherbacks: Memorandum Of Agreement progress and Sister Sanctuary concept (3:00 15 mins)
- 5. SAC update (3:15 pm 30 mins) a. Key items on February 2014 SAC Agenda [Karen]
- 6. Future topics/next meeting (3:45pm, 15 mins)
- 7. Adjourn (4:00 pm)